Επιλέξτε Πόλη

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Εγγραφη στο Newsletter

Σχετικά με το Couponi.gr

Ποιοι Είμαστε

Το Couponi.gr αναπτύχθηκε το 2010 ως μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή πρόταση στο χώρο των ηλεκτρονικών προσφορών και εκπτώσεων αφουγκράζοντας τις ιδιαίτερες ανάγκες του σύγχρονου Έλληνα καταναλωτή.

 

Αναλυτικά τα στοιχεία μας είναι:

 

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ι ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε

Θηβών 389 - Αιγάλεω, Τ.Κ 12243

ΚΙΝ 6983246176 (Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 17:00 έως και τις 20:30)

Email: info@couponi.gr (άμεση απάντηση εντός 1 ώρας)

Οι Στόχοι Μας

Πρωταρχικός μας στόχος είναι να φέρουμε στο καταναλωτικό κοινό προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ποιότητας σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Με αυτόν τον τρόπο, ο αγοραστής δεν πτοείται από την οικονομική κρίση καθώς οι προσφορές μας - που ξεπερνούν το -50% και σε πολλές περιπτώσεις αγγίζουν το -90% - αποτελούν ισχυρό κίνητρο για κατανάλωση.

Παράλληλα, στόχος του Couponi.gr είναι να διαφημίσει στο ολοένα αυξανόμενο κοινό του διαδικτύου επιλεγμένες επιχειρήσεις που χαρακτηρίζονται για την ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Όπως είναι γνωστό, δεν υπάρχει καλύτερη διαφήμιση από τον ίδιο τον πελάτη, ο οποίος έχοντας μείνει ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες μας, το γνωστοποιεί και σε τρίτους. Για το λόγο αυτό φροντίζουμε πάντα μέσα από αξιόλογες συνεργασίες να προσφέρουμε στους πελάτες υπηρεσίες που ξεχωρίζουν για τη συνέπεια, την αποτελεσματικότητα και την ποιότητά τους.

 

Πώς Ακριβώς Δουλεύουμε

Κάθε μέρα, φιλοξενείται στην ιστοσελίδα μας μία νέα προσφορά. Οι προσφορές αυτές περιλαμβάνουν άλλοτε την παροχή υπηρεσιών και άλλοτε επιλεγμένα προϊόντα, πάντοτε σε ξεχωριστές τιμές. Στις υπηρεσίες που προσφέρουμε συγκαταλέγονται εστιατόρια, θέατρα, κινηματογράφοι, κλαμπ, υπηρεσίες περιποίησης σώματος (π.χ. σπα, κομμωτήρια κ.λπ.) ή οτιδήποτε άλλο κρίνει το εκπαιδευμένο προσωπικό μας ότι ξεχωρίζει και είναι σε θέση να αντεπεξέλθει στο αγοραστικό κοινό του διαδικτύου με ποιότητα υπηρεσιών.

Στο site μας μπορείτε να δείτε όλες τις προσφορές μας, τόσο τη σημερινή όσο και τις προηγούμενες καθώς και τη ζήτηση που είχαν. Μπορείτε επίσης να διαπιστώσετε από μόνοι σας ότι όλες οι επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργαζόμαστε είναι ειδικά επιλεγμένες, μετά από έρευνα, ώστε οι προσφορές μας να ξεχωρίζουν πάντοτε σε ποιότητα.