Επιλέξτε Πόλη

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Εγγραφη στο Newsletter

Συχνές Ερωτήσεις

Τί είναι το Couponi.gr;

Καθε μέρα το couponi προβάλει μια μοναδική προσφορά για εστιατόρια, διασκέδαση, spa, κέντρα αισθητικής, ταξίδια σε απίστευτες εκπτώσεις.Προσφέροντας στις επιχειρήσεις έναν ελάχιστο αριθμό πελατών, πετυχαίνουμε εξαιρετικές εκπτώσεις, μέχρι και 90% της αρχικής τιμής.

Πώς μπορώ να αποκτήσω την προσφορά της ημέρας;

Πατήστε το κουμπί "Αγόρασέ το!" στην αρχική σελίδα πριν λήξει η προσφορά της ημέρας. Στη συνέχεια θα πρέπει να ορίσετε πόσα κουπόνια θέλετε να αγοράσετε, πατήστε στην παραγγελία σας και ολοκληρώστε την αγορά σας! Το couponi.gr θα σας ζητήσει να δώσετε τα στοιχεία σας και τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας.

Αν η προσφορά ενεργοποιηθεί, θα χρεωθεί ο λογαριασμός σας και θα σας στείλουμε το κουπόνι σας στο email σας. Επιπλέον, θα μπορείτε να τυπώσετε το κουπόνι και on-line από το couponi.gr μέσα από το "Τα κουπόνια μου". Αν δεν συμμετάσχουν αρκετά άτομα, κανένας δεν χρεώνεται ενώ η προσφορά δεν ισχύει. Γι' αυτό καλέστε τους φίλους σας για να σιγουρευτείτε ότι θα λάβετε την προσφορά.

Μπορώ να προσκαλέσω τους φίλους μου για να πάρω την προσφορά;

Μπορείτε να προσκαλέσετε όσους φίλους θέλετε χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό για εσάς. Όσο περισσότεροι εκδηλώνουν ενδιαφέρον για κάποια προσφορά, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες η προσφορά αυτή να ενεργοποιηθεί.

Ποιες πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες δέχεστε;

Δεχόμαστε όλες τις κάρτες πιστωτικές,  χρεωστικές και προπληρωμένες των Visa, MasterCard, Maestro, American Express.  Αν έχετε οποιαδήποτε πρόβλημα με την πληρωμή σας επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό.

Είναι τα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής μου κάρτας ασφαλή;  

Το couponi.gr δεν αποθηκεύει αλλά ούτε και έχει πρόσβαση στα στοιχεία των πιστωτικών καρτών. Όλες οι συναλλαγές γίνονται από την συνεργαζόμενη τράπεζά μας (Alpha Bank) και του paypal, ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που έχετε διαλέξει. Και οι δύο αυτοί οργανισμοί είναι αναγνωρισμένοι για την ασφάλεια των συναλλαγών εντός και εκτός Ελλάδας.

Πρέπει να χρησιμοποιήσω το κουπόνι μου την ίδια ημέρα;

Όχι! Κάποια κουπόνια έχουν μεγάλη διάρκεια εξαργύρωσης και δεν είναι υποχρεωτικό να χρησιμοποιηθούν αμέσως. Στις περισσότερες περιπτώσεις τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την επόμενη ημέρα της αγοράς τους, εκτός και αν η προσφορά αναφέρει κάτι άλλο.

Μπορώ να επιστρέψω ένα κουπόνι και να πάρω πίσω τα χρήματά μου;

Μπορείτε μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία της αγοράς σας να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ακυρώσουμε το κουπόνι σας και τα χρήματα θα σας επιστραφούν στην περίπτωση που ήδη δεν το έχετε εξαργυρώσει.Πρέπει να θυμάστε ότι δεν μπορείτε να προχωρήσετε σε ακύρωση κουπονιού κατά τη διαδικασία της προσφοράς. Αν θέλετε μπορείτε να ακυρώσετε το κουπόνι σας μετά την ενεργοποίησή του.

Μπορώ να συνδυάσω το κουπόνι με παραπάνω από μία προσφορές;

Όχι δεν μπορείτε να συνδυάσετε το κουπόνι με παραπάνω από μία προσφορές εκτός αν ορίζεται διαφορετικά στους όρους της συγκεκριμένης προσφοράς.

Το κουπόνι γιατί δεν ήρθε στο email μου;

Αρχικά σιγουρευτείτε ότι δεν έχει πάει σε φάκελο spam. Αν θέλετε μπορείτε να δείτε το κουπόνι σας στο couponi.gr στο μενού "Οι παραγγελίες μου"

Χρειάζεται να εκτυπώσω το κουπόνι μου;

Πρέπει να το εκτυπώσετε και να το έχετε μαζί σας την ημέρα που θα το εξαργυρώσετε για να το δώσετε στον υπάλληλο που θα σας εξυπηρετήσει. Κατά την εξαργύρωση πρέπει να έχετε μαζί σας και την ταυτότητά σας, ώστε να γίνει η απαραίτητη ταυτοποίηση. Μην ξεχάσετε να ενημερώσετε την επιχείρηση πριν πάτε για να αποφύγετε τυχόν καθυστερήσεις.

Πότε θα παραλάβω το κουπόνι μου;

Το αργότερο 24 ώρες μετά την λήξη της προσφοράς και εφόσον έχουν συμμετάσχει αρκετά άτομα θα σας στείλουμε οδηγίες για το κουπόνι στο email σας. Θα μπορείτε να τυπώσετε το κουπόνι και από το couponi.gr μέσα από το μενού "Τα κουπόνια μου". Αν δεν παραλάβετε το κουπόνι μέσα σε 24 ώρες μετά τη λήξη της προσφοράς παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Πότε λήγει το κουπόνι μου;

Η ημερομηνία λήξης αναγράφεται πάνω στο κουπόνι όπως επίσης και στην σελίδα της προσφοράς που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του couponi.gr.

Πώς θα αλλάξω το Όνοματεπώνυμο που αναγράφεται στο κουπόνι μου;

Ναι, μπορείτε να το κάνετε αλλάζοντας τον παραλήπτη του κουπονιού μέσω του couponi.gr. Έτσι μπορείτε να δώσετε ως δώρο το κουπόνι σας!

Πώς κερδίζω πίστωση όταν καλώ του φίλους μου;

Όταν κάποιος από τους φίλους σας αγοράσει κάποια προσφορά μέσα σε 72 ώρες από τη στιγμή που κάνει κλικ στον προσωπικό σας σύνδεσμο, θα λάβετε ειδοποίηση μέσω E-mail και αυτόματα θα πιστώσουμε το λογαριασμό σας με 1€. Για να συμβεί το παραπάνω θα πρέπει ο φίλος σας να έχει λογαριασμό στο couponi.gr και να έχει χρησιμοποιήσει τον σύνδεσμο που του στείλατε απαραίτητα.

Έχετε πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων;

Διαβάστε τις αρχές μας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων στους όρους χρήσης. 

Πώς μπορώ να προβληθώ μέσω του couponi.gr;

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.